captions uk-site

Hunkemöller

Hunkemoller rolde recent haar nieuwe winkelconcept d.m.v. flagshipstores uit, waar de nieuwe huisstijl hoogwaardig terug te vinden is in alle onderdelen.

Annindriya vertaalde het concept naar de vierde dimensie in de ruimte: de Hunkemoller-geur. Vrouwelijk & intiem, verwelkomend met een licht schone touch, zodat de klanten zich prettiger voelen, de collectie kunnen beleven & aanschaffen. 

 

Hunkemöller

CPNB Boekenweek

Elk jaar brengt CPNB een boekenweek essay uit. In 2011 werd dit essay wel een heel speciale uitgave.

In nauwe samenwerking met Erik Kessels en Christine Otten werden de emoties van het boek Good Luck door Annindriya vastgelegd in een parfum. Boek & parfum werden als eenmalige uitgave verkocht en brachten lezen & ruiken samen. Kijk voor de Making of en voor TV.
 

CPNB Boekenweek

TC World of Women

Het Nederlandse lingeriemerk Ten Cate World of Women (WoW) voegde in 2012 een WoW parfumlijn toe aan haar collectie. 

Daphne Deckers, als ambassadeur van het merk, samen met het Ten Cate team, werkte nauw samen met Annindriya om te komen tot deze sensuele parfumcreatie. De unieke lingerie positionering komt mede tot uiting in de bijzondere parfum-parel die aan deze  lingerie vastgemaakt kan worden.

TC World of Women

Hans Ubbink 10 years

Mode-ontwerper Hans Ubbink vierde zijn 10-jarige bestaan van zijn label met een spectaculaire modeshow in het Amsterdamse Bos.

Het thema Midzomernachtdroom werd tot uiting gebracht in alle facetten. Zo dansten duizenden feeerieke zeepbellen rondom de catwalk, al openspattend begeurden zij de lucht met de geur van HU's Midzomernacht.  Annindriya ontwikkelde de geurende bellenblaas en geschenken.

Hans Ubbink 10 years

Kneipp shampoos

Kneipp breidde recent haar natuurlijke persoonlijke verzorgingslijn uit met shampoos en conditioners. Geur is in dit segment een key driver bij aankoop en productgebruik.

Annindriya verzorgde de inhoud van de kleur- & geurrijke perspresentatie: de kracht van geur, vol zintuiglijke beleving van de verse ingredienten. Hierbij konden de journalisten de nieuwe producten in een originele setting ten volle ervaren.

Kneipp shampoos

Lucas Bols

Lucas Bols heeft op Schiphol een zintuiglijk interactieve wereld gecreëerd, waar je de rijkdom en veelzijdigheid van genever kan beleven: Lucas Bols Genever Experience.

Annindriya ontwikkelde en implementeerde de geurende onderdelen. Een virtuele bartender maakt je favoriete cocktail. Een zacht briesje met de geur van van één van de 16 heerlijke cocktails maakt de verleiding compleet!

Lucas Bols

Westfriesgasthuis

Het Westfriesgasthuis in Hoorn is een professionele organisatie waar gastvrijheid en afdelingsinitiatieven worden gekoesterd.

Annindriya's geurexperts ondersteunen verschillende initiatieven met geurprojecten. Met oog voor veiligheid en gezondheid wordt de waarde van geur daar gebruikt, waar zinvol. Zo wordt stankoverlast tegengegaan en geur ingezet om het gevoel van een warm welkom te versterken.

Westfriesgasthuis

Schiphol

Schiphol is in 2012 uitgeroepen tot beste luchthaven in Europa. Met veel oog voor comfort is een heus park geopend: met bomen, gras, vlinders en zitjes, gedeeltelijk binnen en buiten. Reizigers kunnen hier even van de drukte ontsnappen.

Annindriya implementeerde een frisgroene parkbeleving. Versgemaaid gras is voor velen een van hun favoriete geuren. Is dat gras nou kunstgras of puur natuur?

Schiphol

Robijn 4D experience

 Voor de lancering van Robijn Sensation wasverzachter Passiebloem & Bergamot organiseerde Unilever een grootscheepse campagne. De slogan 'een feest van geuren uit 1 dopje' kwam hierbij tot leven.

Een 4D campagne met geurenDJ, muziek en dans werd gecombineerd met sampling en promotie. Annindriya was verantwoordelijk voor de complete geurbeleving. Beloond met de Golden Challenge Ward Shopper Activation.

Robijn 4D experience

Opel Adam workshop

Een spectaculaire lancering van het nieuwe model van Opel dit jaar: de ADAM. Een zeer moderne auto waarvan je zelf vele onderdelen kan personaliseren. 

Ter ondersteuning van de lancering opende een pop-up store in Amsterdam voor een paar weken haar deuren. Annindriya ontwikkelde en verzorgde geurworkshops. Aan de hand van persoonlijke voorkeuren werd een tailormade autoparfum gemaakt.

Opel Adam workshop

Ebbinge

Ebbinge, as leading executive search company, reinforced its total branding and new offices.

In een team van merkambassadeurs vertaalden Annindriya de gewenste sfeer en uitstraling in het Ebbinge geurmerk  'Ambition'. Op de begaande grond van hun fraaie pand met originele binnenhuis architectuur, versterkt de subtiele geur de totale beleving bij personeel, kandidaten en opdrachtgevers.  Article Quote.

Ebbinge